Sobre nosaltres

Som un equip d’advocats al servei de persones que es troben davant d’un conflicte latent o ja existent, i el nostre objectiu és assessorar-les àmpliament, oferint un tracte personalitzat i vetllant per trobar solucions adeqüades a les seves necessitats.

La nostra filosofia

Cada assumpte requereix una atenció personalitzada, continuada i objectiva. La relació amb cada client es fonamenta en la confiança i en la confidencialitat. El nostre despatx neix amb la finalitat de defensar els drets individuals i col·lectius en les diferents àrees del dret. Conjuntament, amb il·lusió, dedicació, entusiasme i vocació per la nostra professió, oferim un ampli servei d’assistencia jurídica acompanyant al client durant tot el procès, assessorant-lo tant extrajudicialment com judicialment per tal d’ajudar-lo a trobar la solució més adeqüada a la seva situació i necessitats.

L’equip

L’equip està format per tres advocats, en continua formació i especialització, per tal de, mitjançant el treball en equip, poder oferir una assistencia tècnica integral, professional i de qualitat als nostres clients

El nostre despatx

AmbDret Advocats neix de la unió de tres professionals, amb l’objectiu d’oferir assessorament jurídic tant preventiu com judicial, ampli i de qualitat.

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat o interessada en els serveis jurídics que oferim, fes clic al següent botó.