Sobre nosaltres

Som un equip d’advocats al servei de persones que es troben davant d’un conflicte latent o ja existent, i el nostre objectiu és assessorar-les àmpliament, oferint un tracte personalitzat i vetllant per trobar solucions adeqüades a les seves necessitats.

La nostra filosofia

Cada assumpte requereix una atenció personalitzada, continuada i objectiva. La relació amb cada client es fonamenta en la confiança i en la confidencialitat. El nostre despatx neix amb la finalitat de defensar els drets individuals i col·lectius en les diferents àrees del dret. Conjuntament, amb il·lusió, dedicació, entusiasme i vocació per la nostra professió, oferim un ampli servei d’assistencia jurídica acompanyant al client durant tot el procès, assessorant-lo tant extrajudicialment com judicialment per tal d’ajudar-lo a trobar la solució més adeqüada a la seva situació i necessitats.

L’equip

L’equip està format per quatre advocats, en continua formació i especialització, per tal de, mitjançant el treball en equip, poder oferir una assistencia tècnica integral, professional i de qualitat als nostres clients.

Carlota Palet Vendrell

Carlota Palet Vendrell

Glòria Ortega Puente

Glòria Ortega Puente

Marc Pérez Bou

Marc Pérez Bou

Pedro Millán Reyes

Pedro Millán Reyes

El nostre despatx

AmbDret Advocats neix de la unió de quatre professionals, amb l’objectiu d’oferir assessorament jurídic tant preventiu com judicial, ampli i de qualitat.

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat o interessada en els serveis jurídics que oferim, fes clic al següent botó.